tiistai 7. elokuuta 2012

~eteinen~



Eteiseen ei mahdu paljoakaan, kun on useampi seinä joissa ovi, oviaukko tai kapeaa käytävää. Ainut 'ehjä' kohta on tämä nurkkaus. Talo(kerrostalo) on  rakennettu 60-luvulla. 


Afrikka teemaa näkyy myös eteisessä. Maikki koiramme muovinen rasia lipaston päällä sen tavaroille, joka nyt ei ehkä sovi oikeen minkään kanssa yhteen, mutta oli vain sellainen söpö boxi niin oli pakko ostaa! ;)

Turkoosi lipasto on itse maalaamani & mielestäni siitä tuli ihana herkku! :) Löysin mieleisen sävyn K-raudan seinämaaleista, mutta onneksi se onnistui tehdä myös kalusteille sopivaksi.
Lipasto on alunperin ollut tummanvihreä & ostettu joskus -78-79, vanhempieni vanha. Ennen käsittelyä se oli kuitenkin valkoinen rungon osalta & vaalean lilat laatikot, se oli silloin sitä aikaa lapsena kun piti olla hentoja värejä huoneessa! :)

Lipaston materiaalista vielä sen verran, että se on jonkinlaista kalustelevyä, mutta todella tukevaa & kestävää, kun vertaa esim. 2000-luvulla valmistettuihin. Kestää kyllä hyvin painoa & itse lipastokaan ei ole mistään kevyimmästä päästä eikä ole mennyt miksikään vuosien aikana! :)


Joko mainitsin että kulta & turkoosi ovat ehdottomat lempivärini, niin sisustamisessa, vaatteissa että asusteissakin <3


2 kommenttia:

  1. Hieno tuli, en ois tunnistanu samaksi jos et ois tekstissä maininnu :)

    VastaaPoista

spotify:track:6KCW6TTe8z69M5PX8joLPU