perjantai 12. lokakuuta 2012

~eteiskäytävän sisustus~


Tämä minikäytävä joka johtaa keittiöön, on ollut todella hankala sisustettava...! No eikö ne käytävät yleensä olekin? :) Tämäkin on ollut vain sellainen läpikulkutila, kun ei siihen ole oikein voinut mitään suurempaakaan laittaa, koska ei sitten kaapinovet aukea kunnolla (sitäkin olen silti testannut, koska näytti muuten niin orvolle). ;)

uusi matto, syksy tunnelmissa tietysti.

Isännöitsijältä luvan varmistuttua, että saan maalata <3 en miettinyt kauaa -> INHOAN valkoisia seiniä!!
& mikäpäs muukaan väri, kuin kultahan se sinne seinällekin eksyi! ;) Ihanan ylellinen tunnelma & enää ei voi (eikä tarvikkaan) kävellä vain äkkiä ohi. :)

Tässäkin tapauksessa voisi sanoa, että; se mitä ei pystynyt peittämään, niin korostamalla se parani.
Tosi vähällä selvisi myös lopulta tämäkin pulma!

pieni tila jossa tummahko maali, mutta välillä se vaatii sen, että tulee riittävästi syvyyttä!

Tämä taulu oli peili alunperin & kauan aikaa sitä säilyttelin (jota tulee harrasteltua aika paljon muutenkin), jos olisin tälle haljenneelle peilille keksinyt vielä jotain kivaa käyttötarkoitusta..no vihdoin sitten keksinkin laittaa sen sähkötakan päälle & juurikin samoilla hetkillä -> se tipahti takan taakse & meni vielä vähän pienemmiksi palasiksi!! että se siitä parin vuoden aikana kehitetystä hyvästä ideasta. ;)

No pidempiä miettimättä, tekasin siitä sitten taulun, koska raamit olivat silti mielestäni vielä säästämisen arvoiset! Taulunpohja sekä sisimmäinen reunus raameista on maalattu samalla maalilla kuin itse seinäkin. Viimeisenä nämä ihanat vähän itämaishenkiset kortit vain paikoilleen. Korteille olinkin miettinyt, että ostan yksittäiset raamit jokaiselle, mutta ainahan oma keksimä idea on paljon kivempi kun tyytyminen valmistuotteisiin! :)
Ostin ne yksi kerta 'heräteostoksena' PrinttiGalleriasta Oulusta (yksi aivan ihana sisustusliike minun makuun myös).

mystiikkaa matkan varrelle. ;)


2 kommenttia:

spotify:track:6KCW6TTe8z69M5PX8joLPU