torstai 25. kesäkuuta 2015

~*itämainen makuuhuoneeni*~


Abrakadabra! 
Mmm.. jokin itämaisessa kulttuurissa vain on minua viehättänyt jo pienestä pitäen! Lempi piirroselokuviinkin kuuluu tietysti Aladdin, niistä se suomenkielinen versio tottakai, koska Loiri on vaan niin huippu hengen roolissaan! Heh!  & Jasminehan se on se minun lempi rinsessa, näistä Disneyn lukuisista. :)

Yksityiskohdat kiehtoo & itämaisuudessa se on vain niin olennainen seikka! 
Vahvat värit, sekä niiden hurjat yhdistelmät .. kultaa & turkoosia!! ;)
Se runsaus, massiivisuus, näyttävyys, ylellisyys, mystisyys, luokseen kutsuvuus & samalla pehmeys sekä pehmeät muodot myös osaltaan.. ei kai siinä ole mitään huonoa?! En itse keksi kyllä yhtäkään syytä..? ;)

******
Tämän lookin olenkin antanut sitten ottaa vallan meidän makuukammaristamme. ;) Muuallakin on joitain pieniä vihjeitä tai saman henkistä sisustusta, mutta muu asunto on saanut sitten sen hiekan sävyn, 'Sahara -fiiliksen'. :) Pitäähän tälle löytyä se vastapainokin silti jostain, joka omalla tavallaan rauhoittaa & auttaa paremmin keskittymään. Kyllä,  niinkin sanotaan, että makuuhuoneen kuuluu olla sellainen rauhan & levon tyyssija, jossa mieli lepää & värit ovat viileitä...
Itseäni ajatus kolkosta, lähes valkoisesta, värittömästä makuuhuoneesta työntää pois luotaan. Olen aina pitänyt mielikuvasta, jossa saisi käpertyä paksujen peittojen sekaan & sinne tyynymereen, kuin lämpimään & turvalliseen pesään, aah! & sielu lepää & Se rauhoittaa. :)
Vaikkei yöllä nukkuessa tietysti esim.värejä tuijotellakaan, mutta pidän fiiliksestä itselläni, kun menen nukkumaan, että ihana oma sänky, joka tuntuu niin kutsuvalle, muhkealle, lämpöiselle myös juuri värienkin vuoksi. Aamulla herätessä puolestaan on mukava katsella ympärilleen, kun mieli piristyy syvistä väreistä & tunnelmasta & minua se myös inspiroi uuteen päivään!!
******
Sisustaminen räikeillä väreillä on kuitenkin haastavaa & edelleen jonkin sortin haaste minulle. Siksi en ole aiemmin vielä paljastanutkaan suuremmin makuuhuoneen tunnelmia. Vaikka sama teema on ollut mukana jo ensimmäisestä asunnosta lähtien! Tässäkin haasteena on vuokra-asuminen-> valkoiset seinät, harmaa lattiamatto & pienehkö huone. Koska täydellisessä itämaishenkisessä huoneessahan, valkoinen olisi aika suuri nou nou. Vaikka tuo se osaltaan jännän kontrastin.
Mutta, näillä vain on mentävä mitä on, ainakin vielä jonkin aikaa! :)


Alla pari vanhempaa kuvaa;

kultaiset koristetyynyt olin ostanut jo jokin aika sitten, sängynpääty haaveena jo pidempään, jolloin sittemmin keksin käyttää tyynyjä luomaan tämän vaikutelman! :)

Lempivalaisimeni luo upean tunnelman varjoillaan <3

Verhoilla katossa sain luotua kuvan kuin kyseessä olisi pylvässänky! 4 reikää kattoon oli uhraus, mutta todellakin sen arvoinen! Nosti tunnelmaa 100%. Sitten vain koukut & kultaiset tupsut, joihin sai ripustettua verhot kiinni!! :)

Edullisesti & hauskalla tavalla sain luotua unelmoimani pylvässängyn päädyllä! ;)



Mmm.. Näillä fiiliksillä eteenpäin! ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

spotify:track:6KCW6TTe8z69M5PX8joLPU